333Hertz

Bewust Energie Sterk

Coaching & Healing Facilitation
voor jong en oud(er)


Geen

Therapie


Als je geluk hebt, geeft het je wat jij denkt nodig te hebben in je leven maar als je ècht geluk hebt, ontvang je precies hetgeen waarvan ‘het universum weet’ dat je nodig hebt om verder te komen. Het is een uitnodiging om te ‘zijn’ wie je werkelijk hoort te zijn.

Als ik het nu ga hebben over een krachtveld dat alom aanwezig is, die de meesten niet kunnen zien maar wel voelen en die de bijzondere eigenschap heeft om ons welzijn continue te bevorderen dan klinkt dit misschien iets vaag maar eigenlijk leven wij dagelijks ‘bijna gedachtenloos’ met verschillende soorten van energie die we doodnormaal vinden. Al die trillingen die worden opgepikt (wifi, afstandsbediening tv, radio, lichtknopje) zijn ook krachten die jij en ik niet met het blote oog kunnen zien maar stop je, je vingers in het stopcontact (niet doen!) of een rauw ei in de magnetron dan merk je wel degelijk dat er meer aan de hand is.

Het krachtveld waar ik het over heb laat zich resoneren met alle vormen van leven op aarde. In deze zee van frequenties zit ‘gezonde’ informatie voor jouw persoonlijke energetische trilling. Hiermee in verbinding treden laat je lichaam op cellulair niveau herinneren hoe het is om in evenwicht te zijn en geeft je de mogelijkheid om op verschillende lagen van je leven te herstellen en vooruitgang te boeken. Reconnective Healing® is… een hoogontwikkelde vorm van energie-interactie. Het is een opwindend nieuw begrip in de wereld van werken met subtiele energie alhoewel er meestal ‘als je het ervaren hebt’ niets subtiels aan is.

Reconnective Healing® geeft je met ‘nieuwetijds’ energie een ‘ouderwetse‘ schop onder je kont. Als je hiervoor kiest, kies je voor verandering! Dan mag je jezelf op dit moment de vraag stellen; Wil ik wel verandering? Waarom zou ik mijn (schijnbaar) veilig, zelf gecreëerde wereld zo op z’n kop zetten? Dit doe je niet zomaar... dit doe je omdat jij wilt dat het licht dat in je is zichzelf weer gaat herkennen waardoor het alleen maar helderder wil stralen omdat jij verlangt om te zijn wie je bent.

Reconnective Healing®
is
investeren in jezelfCertified RHFP • Licenced & Mastered in Milan, Italy • Validated through The Reconnection® • founded by Dr. Eric Scott Pearl.


Tijdens een sessie


Bij het toepassen van Reconnective Healing® lig je ontspannen met gemakkelijke kleding aan op een behandeltafel. Er is er géén fysiek contact. Er wordt een verbinding gerealiseerd tussen jou en dit alomvattende veld. Dit is een soort finetuning voor het vinden van de juiste frequentie die perfect passend is voor jouw energiesysteem. Deze verbinding zal in stand gehouden worden zolang dit nodig is. Als voorbeeld kan ik je meegeven om aan een oude AM/FM radio te denken; Je schuift de antenne uit en zet hem eerst op FM want daar zijn de beste zenders op! Dan draai je net zolang aan de knop totdat het gekraak en de ruis weg is en je uiteindelijk een prettig en zuiver geluid uit de boxen hoort komen. Zoiets maar dan anders dat doe ik ;)

Als de connectie gemaakt wordt, merk je gelijk dat de energie snel en actief aanwezig is. Soms wordt deze bijna tastbaar alsof er een verdikking van de tussenruimte ontstaat. Gevoelsmatig kan het ervaren van magnetische weerstand of aantrekking, tintelingen, energie stroming, hitte, kou, diepe ontspanning maar ook een verandering van ademhalen, het loslaten van emotie, en een helder denken ontstaan. Vaak worden er kleuren, vormen of licht met gesloten ogen waargenomen. Willekeurige miniscule spiercontracties door het lichaam en een gevoel van comfortabele zwaarte of gewichtloosheid is zeker niet vreemd gedurende een sessie. Het kan ook zeker gebeuren dat je niets merkt maar het is een gegeven dat de uitkomst van de healingsessie niet zelf gestuurd kan worden. De healing die ontstaat is in een vorm die op dat moment voor jou bedoeld is. Het komt voor dat er andere dingen ontstaan dan mensen verwachten maar dat er wat gebeurt is een feit!