333Hertz

Bewust Energie Sterk

Coaching & Healing Facilitation
voor jong en oud(er)


Energetisch
Coachen


Het liefst zou je gewoon blij willen worden van ‘wie jij bent’ en het maakt niet uit of dit nu ‘met' of 'zonder’ de fysieke, emotionele of mentale uitdagingen zal zijn die je op je pad bent tegengekomen of die je ooit nog zal gaan ontmoeten alhoewel... als de klacht zou mogen verdwijnen zal je deze absoluut niet gaan missen.

Je zegt het niet hardop maar eigenlijk weet je best wel dat er meer is tussen hemel en aarde en wat je kunt waarnemen met vijf zintuigen. Je staat open voor een relatief nieuwe vorm van omgaan met en toepassen van (subtiele) energie en vanbinnen verlang je naar een gevoel van eenheid en verbondenheid of je bent mogelijk opzoek naar de juiste verhouding tussen wat je wilt, wat je kunt en wat je ‘moet’ van en voor jezelf.

Met een holistische visie en spirituele grondslag ben ik een coach die je helpt gebruik te maken van de unieke combinatie van kwaliteiten die alleen jij bezit. Een innerlijk pad naar hernieuwde inzichten en/of andere mogelijkheden die op dit moment voor jou van belang zijn.

Samen met jouw actieve inzet is de kans groot dat je gaat ervaren dat de liefde voor jezelf begint te groeien en dat het je lukt om meer rust, voldoening en blijdschap te vinden om dagelijks ‘gewoon’ lekker in je vel te zitten.Geef jezelf de mogelijkheid om een platform te creëeren voor meer plezier en inspiratie in je leven waarin jouw energie vrij mag stromen.
Energetische interventies


  • Reïntegratie met het collectieve licht en informatieveld dat aangezet wordt door Reconnective Healing® ~ Heeft invloed op de mens als universeel spiritueel wezen, de bestemming van de ziel, haar creatiekracht en vrije expressie d.m.v de materie. (*Foundational Practitioner)

  • Energetische interventies binnen het persoonlijk subtiele energie-systeem (aura - chakra's en meridianen) ~ Herstelt het natuurlijk evenwicht, heft aanwezige stagnatie op en ijkt o.a het denken met emotie en voelen waardoor mogelijk concretere daden volgen. (*Malva)


  • Individuele verbinding initiëren (graad I) voor de vrije stroom van Ki (Chi/Prana/levensenergie) ~ Reinigt, ontspant en aard het lichaam met als resultaat; Sneller en beter tot de kern van obstakels komen, meer flexibiliteit bij grotere druk of onrust, realiseert het vermogen tot fysieke zelfheling. (*Master/Teacher in the Art of Reiki)

(De hierboven aangegeven interventies zullen nooit met elkaar of tegelijk in één zitting worden aangeboden.)